Slik endret Diana deres liv

LONDON (Dagbladet): I natt er det ett år siden prinsesse Diana døde. Hva har skjedd med dem som ble tilbake?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prins Charles: Den en gang utskjelte tronarvingen har styrket sin posisjon i det britiske folket i året som har gått siden han fikk dødsbudskapet klokka tre om natta 31. august i fjor. Flere og flere roser ham for å ha taklet en vanskelig tid med varme og verdighet. Og det er knapt noen tvil om at Charles blir landets neste konge.

b>Prinsene William og Harry: Dianas to barn er fortsatt gjenstand for enorm sympati blant folk flest, og har blitt godt behandlet av mediene i det vanskelige året etter morens død. Mange frykter at tida som kommer vil bli tøffere. William (16) har morens trekk, og kan bli et yndet objekt for den pressen han hater. Lillebror Harry vil trolig slippe med mindre oppmerksomhet.

Dronningen: Ansatte en PR-mann til tre millioner i året, og i et forsøk på å framstå som mer folkelig ba hun privatsjåføren kjøre limousinen inn i en drive-thru på McDonald's. Å joda, folket holder av dronningen. Tre av fire mener hun gjør en god jobb.

Dronningmoren: Er stadig det eneste mennesket på øya som ingen sier noe vondt om. 98-åringen er ekstremt populær - og ved god helse. Hun har kommet gjennom enda et turbulent år for monarkiet uten en ripe i lakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer