Slik endte nattas siste drosjetur

Rundkastet ingen kan forklare.

 OPP NED:  De to involverte bilene: Toyota-taxien på taket i Mariboes gate og en Audi med hjulene rett vei i bakgrunnen rundt hjørnet. Foto: 2400-tipser.
OPP NED: De to involverte bilene: Toyota-taxien på taket i Mariboes gate og en Audi med hjulene rett vei i bakgrunnen rundt hjørnet. Foto: 2400-tipser.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Verken politiet, bergingsbilmannskapet eller passe edruelige nattevandrere kan gi noen vitenskaplige utredninger om hvordan tyngdeloven har slått inn da denne drosjebilen mistet veigrepet i en trang sentrumsgate på tørr asfalt.

Men det skjedde noen minutter før klokka 03 i natt i krysset Marieboes gate/Osterhougs gate i Oslo.

Toyota-drosjen fra NorgesTaxi skulle bråsvinge unna en Audi stasjonsvogn i stor fart. 

Taxien havnet på taket, og sjåføren ble hjulpet ut på passasjersiden av folk på vei hjem fra byen.

- Han ble kjørt til legevakta, men har ikke fått alvorlige skader, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Stakk av Tre personer stakk fra Audien, som ble stående rett vei med fire hjul på asfalten rundt hjørnet.

- Vi har ennå ikke pågrepet noen av de som stakk fra åstedet. Vi har heller ikke fått kontakt med bileieren, som har adresse i Oslo. Bilen er ikke meldt stjålet, sier operasjonslederen.

En skade i fronten på den forlatte Audien viser at bilene har smelt borti hverandre før drosjesjåføren tok et dramatisk grep.

En forbipasserende opplyser til Dagbladet at airbagen i Audien ble utløst.

 IKKE NEW YORK BY NIGHT:  Men i trange Mariboes gate i Oslo sentrum hadde denne drosjebilen på taket i natt. Foto: 2400-tipser.
IKKE NEW YORK BY NIGHT: Men i trange Mariboes gate i Oslo sentrum hadde denne drosjebilen på taket i natt. Foto: 2400-tipser. Vis mer