Slik er Ernas kriseplan for nye Norge

Erna Solberg har en plan for hvordan Norge skal se ut i 2020, og hvilke skrekkscenarioer hun ønsker å unngå. Først må hun bare vinne to valgkamper.

VIL FORTSETTE: Erna Solberg drømmer om fornyet regjeringsmakt etter valget i 2017, men først er det kommunevalgkamp i høst. -  Jeg har drevet valgkamp siden 1977, men nå skal jeg jo styre landet samtidig. Jeg syns valgkamp er gøy, selv om det blir tøft, sier Solberg. Foto: Øistein Norum Monsen
VIL FORTSETTE: Erna Solberg drømmer om fornyet regjeringsmakt etter valget i 2017, men først er det kommunevalgkamp i høst. - Jeg har drevet valgkamp siden 1977, men nå skal jeg jo styre landet samtidig. Jeg syns valgkamp er gøy, selv om det blir tøft, sier Solberg. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOFOTEN (Dagbladet):

Jeg har sett spekkhoggere i dag! sier Erna Solberg når hun møter Dagbladet.

Noen timer tidligere står hun og ektemannen Sindre Finnes på kaia ved Å Rorbuer, ytterst i Lofoten. I sine siste ferietimer nyter de havutsikten. Plutselig bryter fem spekkhoggere vannskorpa. Men gleden er kortvarig.

I det Dagbladet møter statsministeren på kaia, så vet hun også at ferien er over. Kommunevalgkampen er i gang.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer