Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik er leiligheten

Kronprinsens nye leilighet ligger i tredje etasje i en over 100 år gammel bygård på Adamstuen i Oslo. Meglers prisvurdering var nær 5 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kronprinsen har kommet over en av de fineste gårdene i området i Ullevålsveien. Huset ligger ikke langt fra parken «Idioten» et stille og familievennlig område, litt tilbaketrukket fra den trafikkerte Ullevålsveien.

Naboer beskriver strøket som trivelig. Enkelte ser ikke bort i fra at prisene vil stige på grunn av de celebre innflytterne, men er redd det kan bli litt styr med på kjøpet.

De daværende eierne i gården prøvde for to år siden å kjøpe naboeiendommen 67B for å unngå utbygging på tomten. Den er nå bebygget med et tre-etasjes boligkompleks i funkis-stil. Men utsikten fra toppetasjen skal fortsatt være intakt.

Se boligannonsen på nettet

Detaljer fra prospektet

* Toppleiligheten på 266 kvadratmeter ligger i en tre etasjer høy bygård i Ullevålsveien 67. Bygården ble bygd i 1890.

* Leiligheten består av to seksjoner og omfatter en hel etasje.

* Den største seksjonen består blant annet av en hall, tre store stuer, to(tre) soverom, spisekjøkken, bad/WC og en 13 kvadratmeter stor sørvestvendt terrasse med utsikt over byen.

* Den separate leiligheten, som er 60 kvadratmeter stor, består av hall, stue, soverom, kjøkken og bad/WC. Den har en egen inngang, og kan enten være en naturlig del av hovedleiligheten eller en selvstendig enhet.

* I prospektet beskriver mekleren leiligheten som en «stor og nydelig herskapsleilighet, sentralt beliggende med kort vei til alt».

* Meklers prisantydning for leiligheten var 4,850.000 kroner.

(Kilde NTB)

GOD UTSIKT: Fra den 13 kvadrameter store balkongen i 2. etasje kan samboerparet se ut over store deler av sentrale Oslo.
Faksimile fra Finn.no