Terror

- Slik er mennene bak terroren i Europa

Han har doktorgrad på terrorbekjempelse, og mener forvirrede, kriminelle tapere står bak de fleste attentatene i vesten.

TERROR-DOKTOR: Sondre Lindahl har tatt doktorgraden på bekjempelse av terror. - Det vi har sett av terrorisme i Vesten de siste åra, kan bedre karakteriseres som grov voldskriminalitet, utført av enkeltpersoner, sier Lindahl. Foto: Frank Karlsen
TERROR-DOKTOR: Sondre Lindahl har tatt doktorgraden på bekjempelse av terror. - Det vi har sett av terrorisme i Vesten de siste åra, kan bedre karakteriseres som grov voldskriminalitet, utført av enkeltpersoner, sier Lindahl. Foto: Frank Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sondre Lindahl (29) har tatt doktorgrad på bekjempelse av terrorisme, og mener en utryddelse av Den islamske stat (IS) og kalifatet, verken løser kampen mot terror eller vestens frykt.

- Det er ikke noe ønske fra meg å bagatellisere terrorisme.

- Med et viktig unntak er det ingen direkte tilknytning til mellom terrorattentatene i Vesten og det islamske kalifatet. Etter at flere terrorister slo til i Paris 13. november 2015, og drepte 130 personer på forskjellige steder i byen, er det funnet bevis for at enkelte av terroristene hadde vært hos islamistene i Syria.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer