Slik er Mette-Marits vennekrets

Mette-Marit Tjessem Høiby omgangskrets består av venner som studerer eller har sikre jobber i flere forskjellige bransjer. Ingen av dem har noe kriminelt rulleblad. Både Slottet og Mette-Marit selv skal ha reagert sterkt på påstander om at hennes omgangskrets kan utgjøre noen sikkerhetsrisiko.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet kan i dag fortelle at kristiansandsjenta har sagt til sine nærmeste venner at hun ikke frykter nye avsløringer om sitt privatliv.

Det er ingen hemmelighet at Mette-Marit Tjessem Høiby tidligere omgikk personer som politiet i dag betegner som «småkriminelle», men hun har lagt om livsstilen etter at hun ble kjæreste med kronprinsen.

Dagbladet vet at både Mette-Marit og kongefamilien har reagert kraftig på påstandene om at kriminelle er en del av hennes omgangskrets.

I dag omgås Mette-Marit flere av sine barndomsvenninner. Vennene til kristiansandsjenta jobber i dag i musikkbransjen, i konsulentvirksomhet, i restaurantbransjen og som rådgivere for politiske partier. Mange er fortsatt studenter. Alle vennene har fått beskjed av Mette-Marit og Slottet om ikke å snakke med mediene.

Jusstudenten Morten Andreassen fra Kristiansand, skal ha brakt Mette-Marit og kronprins Haakon sammen. Han er kjent som manager for bandet Briskeby, og er en av Mette-Marits beste venner. Han blir beskrevet som en hyggelig og lojal venn.

En av Mette-Marits beste venninner er Cathrine Jacobsen fra Kristiansand . Hun studerer for å bli førskolelærer. En annen god venninne fra Kristiansand er den tidligere frisøren Linda Tånevik. Også Mona Kristine Torstensen, som bodde sammen med Mette-Marit i Oslo, blir omtalt som en god venninne. Det som kjennetegner alle vennene er at de høflig avviser alle henvendelser fra pressen, slik de er bedt om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer