Slik er politiets klappjakt

Mannen er mistenkt for å ha drept ei 31 år gammel mor med en baby på armen. Politiet ved grenseovergangene er varslet, mens den mistenkte jages i hele Sverige.

TO HENDELSER: Politiet etterforsker om drapet på kvinnen har sammenheng med den nedbrente bilen som ble funnet like etterpå. Reporter: Geir Jone Karlsen. Video/Foto: SVT, NTB Scanpix, Google Earth. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet har satt i gang en intensiv jakt på mannen som er mistenkt for å ha skutt og drept ei 31 år gammel mor med et barn på armen i Malmö mandag. En annen mann ble mandag pågrepet, mistenkt for medvirkning, mens den politiet mener står bak selve drapet fremdeles er på frifot.

Mens det legges blomster og tennes lys på stedet hvor kvinnen ble drept, jobbes det på spreng for å spore opp gjerningsmannen. Hele mandag kveld ble det gjennomført tekniske undersøkelser på åstedet. Arbeidet fortsetter tirsdag, skriver Expressen.

Grensepolitiet varslet

Grensepoliti er allerede varslet, for å forhindre at den etterlyste mannen forlater landet. Samtidig gjennomgås overvåkningsmateriale for å undersøke om selve drapet har blitt fanget på video.

I tillegg til beslag av videomateriale, har politiet sikret seg en kassebil som skal tilhøre et håndverkerfirma. Ifølge Expressen sto denne parkert like ved åstedet, da kvinnen ble skutt. Kulene fra de dødelige skuddene - som det skal ha vært flere av - finnes ifølge politiet trolig i bilen etter at denne ble truffet.

Bilen og eventuelt kulene vil nå bli undersøkt. Funnene kan gi viktige bevis for politiet, i jakta på drapsvåpenet og sentrale bevis for å knytte den mistenkte til åstedet på et seinere tidspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer