<strong>OVERLEVDE TSUNAMI:</strong> Det udaterte bildet av Senineleserne fra stammesamfunnet på en av øyene i Andamanene er tatt i forbindelse med antropologiske studier i India. Ulike stammesamfunn har eksistert i århundrer. Offisielle kilder i India har uttalt at gammel kunnskap om signaler i vinden og i havet bidro til at stammesamfunnene overlevde tsunamien i 2004. Foto: AP/ NTB Scanpix
OVERLEVDE TSUNAMI: Det udaterte bildet av Senineleserne fra stammesamfunnet på en av øyene i Andamanene er tatt i forbindelse med antropologiske studier i India. Ulike stammesamfunn har eksistert i århundrer. Offisielle kilder i India har uttalt at gammel kunnskap om signaler i vinden og i havet bidro til at stammesamfunnene overlevde tsunamien i 2004. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer

Drapet på misjonæren John Allen Chau:

Slik er stammen som angriper alle inntrengere

De spiddet en gris til døde for å vise sin avsky mot samfunnet utenfor, men så fikk forskerne kontakt med det mystiske stammesamfunnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer