Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik får Donald sveisen til å sitte

Kjendisriking Donald Trump avslører hemmeligheten bak verdens mest berømte hentesveis.

HARDT ARBEID: Donald Trump legger ikkes skjul på at det tar tid å få signaturfrisyren på plass. Foto: REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus
HARDT ARBEID: Donald Trump legger ikkes skjul på at det tar tid å få signaturfrisyren på plass. Foto: REUTERS/Las Vegas Sun/Steve Marcus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Trump, som er en mulig republikansk presidentkandidat, har opplevd en av historiens raskeste opp- og nedturer på meningsmålingene. Nå ligger han nede for telling, men har likevel latt seg skue på hårene.

Trump er kjent både som eiendomskonge, programleder for reality-programmet «Celebrity Apprentice» og som missegeneral, men kanskje aller mest kjent er han for den pussige sveisen.

Head and Shoulders Mange har vitset om den eller forsøkt å finne ut hvordan han får til den merkverdige frisyren. Nå letter han selv på lokkene og forteller hvordan han går fram.

- Okay. Det jeg gjør er å vaske håret med Head and Shoulders. Jeg tørker det ikke. Jeg lar det tørke av seg selv. Det tar omtrent en time, forklarer Trump i et intervju med Rolling Stone Magazine.

Mens han lar håret tørke, pleier han å lese avisa. Selv om han er vant til å bli latterliggjort for frisyren, reiser Trump bust mot alle dem som kaller frisyren hans en hentesveis.

- Jeg får mye ære for å ha en hentesveis, men det er ikke egentlig en hentesveis, sier Trump.

Fram og tilbake Han forteller at en kam er hans hemmelige våpen for å få lokkene på plass.

- Jeg grer det ikke bare framover. Det er på en måte litt framover og tilbake. Jeg har gredd det på samme måte i årevis. Samme måte, hver gang, sier Trump til Rolling Stone.

Det er også blitt påstått at Trumps sveis skyldes at han forsøker å skjule et hårfeste som kryper bakover, men ifølge seg selv er han like stolt av hårfestet som han er av det berømte Trump Towers og sitt populære TV-program «Celebrity Apprentice».

BERØMT: Sveisen til Donald Trump er etter hvert blitt veldig berømt. Foto: AP Photo/Charles Sykes
BERØMT: Sveisen til Donald Trump er etter hvert blitt veldig berømt. Foto: AP Photo/Charles Sykes Vis mer

- Jeg har faktisk ikke et dårlig hårfeste, slår han fast.

Opp og ned Selv om Trump er fornøyd med sveisen, er det vanskelig ikke å skjære alle meningsmålingene over en kam. I forrige måned tok han ledelsen og ble de republikanske velgernes favoritt som presidentkandidat. Det klarte han etter voldsomme angrep mot president Barack Obama og anklager om at presidenten ikke egentlig var født i USA.

Så la Obama fram sin fødselsattest og all tvil ble feid til side. Deretter ble han latterliggjort av Obama under en middag for journalistene som dekker Det hvite hus mens han selv satt i salen. Det endelige slaget kom da «Celebrity Apprentice» måtte avbrytes fordi presidenten skulle kunngjøre at terroristlederen Osama bin Laden var drept i en amerikansk operasjon.

En meningsmåling fra Public Policy Polling viser at oppslutningen om Trump har rast blant republikanske velgere fra 26 prosent til åtte prosent i samme periode.

HÅRFIN: Kjendisrikingen høster ikke mye skryt for frisyren, men sier likevel at han er stolt av den. Foto: EPA/ANDREW GOMBERT
HÅRFIN: Kjendisrikingen høster ikke mye skryt for frisyren, men sier likevel at han er stolt av den. Foto: EPA/ANDREW GOMBERT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media