Slik får du gode håndverker-tilbud

Stadig flere forbrukere legger ut anbud på nett når de skal pusse opp. Nedgangen i markedet gjør at mange håndverkere gir gode tilbud.

OJOBBER GJENNOM NETTJENESTENE: Malermester Niels Rafn Christensen og maler Arturas Tvaskunas fra Malerhuset bruker anbudstorget.no.
Foto: Geir Bølstad / Dagbladet
OJOBBER GJENNOM NETTJENESTENE: Malermester Niels Rafn Christensen og maler Arturas Tvaskunas fra Malerhuset bruker anbudstorget.no. Foto: Geir Bølstad / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Da Henriette Fossnes skulle isolere en vegg i leiligheten sin, la hun inn et anbud på Anbudstorget der hun beskrev jobben hun trengte å få gjort. Responsen var stor.

— I løpet av et par dager var det over ti firmaer som ringte. Det ga meg mulighet til å velge mellom flere tilbud, og jeg valgte til slutt dem som ga meg best pris, sier hun.

Økning Anbudstorget.no er en av flere nettjenester som driver gratis formidling av anbud på håndverkertjenester. Liknende tjenester finner du også på nettsider som mittoppdrag.no, mittanbud.no og tjenestetorget.no.

Anbudstorget har hatt en stor økning i antall forespørsler det siste året. I oktober i år kom det inn over tre ganger så mange anbud som i samme måned i fjor.

— De tjenestene som har blitt mest brukt, er maskinentreprenører, snekkere og malertjenester, altså tradisjonelt håndverksarbeid, sier Åge Breivik, daglig leder i Anbudstorget.

Breivik har merket at det er stadig flere borettslag og bedrifter som benytter seg av muligheten for å legge inn anbud. Folk legger inn anbud både på store og mindre håndverksjobber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer