KOMMER I KVELD: Denne valgtelleren vil ligge på fronten av Dagbladet.no i kveld og i alle saker. Her får du de ferskeste talle fra både din kommune, ditt fylke og nasjonale tall. Faksimile: Dagbladet
KOMMER I KVELD: Denne valgtelleren vil ligge på fronten av Dagbladet.no i kveld og i alle saker. Her får du de ferskeste talle fra både din kommune, ditt fylke og nasjonale tall. Faksimile: DagbladetVis mer

Slik følger du valget i kveld!

Se oversikten over verktøyene Db.no gir deg for å få de ferskeste valgnyhetene og hvem som er inne og ute i alle norske kommuner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gå direkte til Dagbladets livestudio her.

DELTA OG FØLG VALGET: I Dagbladets valgstudio kan du delta i debatten og følge fire valgvaker direkte på tv i kveld.
DELTA OG FØLG VALGET: I Dagbladets valgstudio kan du delta i debatten og følge fire valgvaker direkte på tv i kveld. Vis mer

I flere uker har Dagbladets utviklingsavdeling og journalister jobbet med å forberede din valgkveld her på Db.no. Mange følger valgsendingene på tv med laptopen i fanget, andre har ikke tv:

I kveld er vi rustet for politisk thrillere landet rundt, og du kan bruke følgende verktøy for å være sikker på å ha de ferskeste valgresultatene fra alle kommune:

KJENNER DU NOE HER? Sjekk alle valglistene over tusenvis av kandidater landet rundt her på db.no.
KJENNER DU NOE HER? Sjekk alle valglistene over tusenvis av kandidater landet rundt her på db.no. Vis mer

Valgvakene: Dagbladet sender direkte tv fra fire valgvaker i år. Du velger hvilken sending du vil følge. Her kan du følge våre kommentatorer på stedet, se intervjuer med partiledere og andre politikere og følge taler og stemninga. I tillegg kan du logge inn med Facebook-kontoen din og diskutere valget. Vi sender fra i ettermiddag og til over midnatt. Direktelenken ser slik ut: :http://live.dagbladet.no/valget/

Resultatene: Dagbladet får alle resultater direkte fra Statistisk sentralbyrå ettersom de strømmer inn fra kommune-Norge. nye tall henter hvert fjerde sekund, så du er sikker på å ha de siste resultatene. Du kan se resultatene både for din kommune, nasjonale tall og stemmene til fylkestingsvalgene.

Kandidatene: Hos Dagbladet kan du hele kvelden se hvilke kandidater som stiller til valg og etter hvert kan du se hvem som er inne og ute i ditt eget kommunestyre, basert på de aller ferskeste valgresultatene. Du kan også andelen menn, kvinner og snittalder på dem skal representere deg de neste fire årene.

• Er du fremdeles i tvil om hva du skal stemme? Ser hvordan din kommune kommer ut på de over 60 indikatorene brukt Dagbladets kommunebørs for å måle økonomistyring, skoletilbudet, eldreomsorg og mye mer. Eller: bruk Dagbladets partitest for å sjekke ut dine meninger opp mot partienes.

Og hvis du vil dele dette med vennene dine, så del saken på Facebook eller twitter med knappene øverst eller nederst i denne saken!