Slik foregår rekonstruksjonen fra brua der Linn Madelen forsvant

Den drapssiktede politimannen tilbake på Breviksbrua for første gang etter Linn Madelen Bråthens død.

REKONSTRUKSJON: I dag vil den drapssiktede politimannen være til stede på en rekonstruksjon på Brevikbrua hvor Linn Madelen Bråthen sist ble sett i live. Her er 33-åringen og den siktede politimannen fotografert av et overvåkingskamera minutter før dødsfallet. Foto: POLITIET.
REKONSTRUKSJON: I dag vil den drapssiktede politimannen være til stede på en rekonstruksjon på Brevikbrua hvor Linn Madelen Bråthen sist ble sett i live. Her er 33-åringen og den siktede politimannen fotografert av et overvåkingskamera minutter før dødsfallet. Foto: POLITIET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det klart at politiet ikke kommer til å kreve forlenget fengsling av den drapssiktede politibetjenten. Men før politiet slipper han fra sin varetekt, skal politimannen i dag være med på en åstedsbefaring for forsøke å rekonstruere hva som skjedde på Breviksbrua natt til 3. august.

Rekonstruksjon - Det blir en rekonstruksjon slik at den siktede får gjentatt det han har sagt i tidligere avhør. Det er en billedlig framstilling av saken hvor han får forklart sin versjon av hva som skjedde på Breviksbrua, sier politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt.

Breviksbrua vil bli sperret for trafikk i begge retningene fra klokken 18 til 20 torsdag kveld mens rekonstruksjonen pågår. Politiadvokaten vil ikke gå inn på noen andre detaljer rundt rekonstruksjonen, men opplyser at den drapssiktede politimannen får vise sine bevegelser og forklare hvordan han opplevde situasjonen.

- Tror dere at rekonstruksjonen kan gi noen nye svar i etterforskingen?

- Vi vil få se hans forklaring og sammenholde dette med de opplysningen han har gitt tidligere i saken. Dette blir tatt med videre i etterforskningen sammen med de opplysningene vi har fått fra andre vitner som har forklart seg. Det vil forhåpentligvis gi oss et klarere bilde av hva som skjedde, sier Lise Dalhaug til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer