Slik fungerer vår nye multispiller

Multispilleren gir en bedre oversikt over alle våre sendinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dbtv har utviklet en helt ny multispiller som gjør at du som seer kan velge hvilket livekamera du ønsker å følge.

- I stedet for en tradisjonell lineær TV-kanal ønsket vi å utnytte mulighetene som ligger i den digitale plattformen. Denne løsningen fungerer også på mobil og nettbrett, forteller Dagbladets teknologi- og utviklingsredaktør Hildegunn Soldal.

Multispiller-løsningen innebærer at du vil kunne følge mange sendinger samtidig, og du kan selv velge hvilket livekamera du vil se stort og hvilke du vil ha små.

- Vi har hele tida vært klare på at vi skal lage nett-tv, ikke tv på nett. Multispilleren er et resultat av denne tankegangen. Vi hadde egentlig planlagt denne spilleren til Stortingsvalget i 2013, men da vi begynte planleggingen av rettssaken, så vi at dette kunne være en løsning allerede nå. Nettet handler om valgfrihet, og det er hva seerne får, sier Dagbladets nettdesk-sjef Eugene Brandal Laran.

Du kan altså selv velge om du ønsker å følge dbtvs studiosending, sendingene direkte fra rettsalen, eller livekameraene innenfor og utenfor Oslo tinghus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer