Slik går det med revyene

Det er liv laga for sommermoro i Norge. Stort sett går det bra med de mange løs-snipp-showene som tilbys varme nordmenn. Best går det for gutta i Vazelina og Dizzie Tunes. Og selvfølgelig for Kaptein Sabeltann. Verst går det for Kirsti Sparboe i Drammen Teater. Her er oversikten over hvordan det går for de mest sentrale showene i Norge i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Aargang Svin» Ferdigspilt på Folken i Stavanger. 7000 møtte opp til 24 forestillinger. 200 usolgte billetter.

«Kælt i tel» Fra 23. juni til 20. juli med Vazelina Bilopphøggers på Melkefabrikken på Kapp på Toten. 24 forestillinger. 12000 mennesker har kjøpt billett. Totalt billettantall er 13200.

«Ser deg i Drammen» Kabaret med Kirsti Sparboe i Drammen Teater 26. juni til 2. august. 18 forestillinger. Rundt 1000 av 7800 billetter er kjøpt. «Dizzie og damene» Med Dizzie Tunes, Anita Hegerland, Grethe Kausland og Ellen Nikolaysen på Hotell Klubben i Tønsberg. Fra 26. juni til 2. august. 8200 billetter er kjøpt, totalt er 17752 billetter tilgjengelig, fordelt på 28 forestillinger. «Synder igjen og igjen» Herodes Falsk og Tom Mathisen på Centralteatret i Oslo fra 26. juni til 26. juli. 3890 billetter av 6000 solgt.

«Store, lille Trondhjem» Med blant andre Helle Ottesen, Jacob Margido Esp og Svein Wickstrøm fra 1.- 31. juli på Hotel Britania. 25 forestillinger. 3383 billetter solgt av 3750.

«En kveld med Inger Lise» Show med Inger Lise Rypdal på Rica Park Hotel i Sandefjord. 23 forestillinger mellom 2. juli og 2. august. Halvparten av 4000 tilgjengelige billetter er solgt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer