Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik gikk det da 15 butikkansatte skulle banke opp den irske turisten

Butikkeieren: - Det var som om han var laget av stein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I videoen over, som nå går verden over på sosiale medier, ser man en irsk turist som gir en gjeng med butikkansatte juling på et turistmarked i Tyrkia.

Det hele startet med et uhell fra den irske turistens side, ifølge ham selv. Men uhellet skulle bli de butikkansattes ulykke. Én av de femten som angrep turisten, mistet ni tenner og flere andre fikk smake på harde knyttnever.

Veltet ut vann I forkant av slåsskampen får den irske turisten, ved navn Mohammed Fadel Dobbous og som opprinnelig er fra Kuwait, veltet ut alle vannflaskene fra et kjøleskap med et uhell. Det setter sinnene i kok hos de butikkansatte.

Den første reaksjonen til de butikkansatte er å flokke seg rundt ham. Og fort slår en av dem Dobbous med en pinne. Da starter en voldsom slåsskamp, hvor femten rasende butikkansatte angriper Dubbous.

Men det ikke de tyrkiske butikkeierne kunne vite, var nettopp at Dobbous kunne det å slåss.

Stoler og bord Slåsskjempen Dubbous, som plutselig er alene mot 15 illsinte personer, slår om seg med smidige og presise knyttnever.

Butikkeierne slår Dubbou med stoler, bord og pinner, men den irske bokseren holder seg på beina. De drar og sliter i ham, og får også inn et flere slag, men Dubbous fortsetter å holde stand.

Dubbous derimot tar bare i bruk knyttnevene, men det viser seg å være nok, ettersom man på videoen kan se at flere av personene etter hvert trekker seg tilbake.

- Yppet med feil person Hendelsen skjedde 1. august, men ifølge britiske Independent har tyrkiske medier først nå fått intervjuet turisten. Dubbous skal ha sagt at:

- De yppet med feil person.

Han forteller videre at han aldri har vært profesjonell bokser, men at han trener jevnlig og at han ikke slåss før det blir helt nødvendig.

I intervjuer med tyrkisk media hadde Dubbou armen i fatle. Han hadde brukket armen, skadet skuldra og til og med fått et knivstikk i ryggen i løpet av slåsskampen. Han mistet også en telefon, ei klokka og et gullkjede.

Likevel var han bare irritert på at de tyrkiske mennene fordi de «ikke kunne slåss som ordentlig menn».

- Jeg var ikke full, jeg drikker ikke. Da vannet falt ut på bakken, gikk jeg for å unnskylde meg til butikkeieren, men da angrep de meg med pinner, sier Dubbous, som nå er blitt sammenliknet med «Rocky Balboa».

Mistet ni tenner Den tyrkiske avisa Today's Zaman refererer til et TV-show som har snakket med butikkeieren. Ifølge ham startet det hele med at Dubbous ville kjøpe alkohol.

- Det nektet vi ham, sier ?enol Palan til tyrkiske Show TV. Hans side av historien er at Dubbous da gikk bort og ristet i kjøleskapet, og at vannflaskene så falt ut.

Butikkeieren innrømmer så at de yppet med feil person.

- Han var så sterk. Han fikk alle han slo til å miste balansen. Da strømmet andre butikkeiere til for å hjelpe. Det var som om han var laget av stein. Slagene hans var umenneskelige, sier Palan.

En av mennene som går momentant i bakken etter slag fra Dubbous, skal ifølge avisa ha mistet ni tenner. Mannen skal ha spurt flere nyhetsreportere om de nå kunne hjelpe ham å samle inn penger til nye tenner.

En venn av mannen som har mistet ni tenner, skal ha svart dette på spørsmål om mannen virkelig mistet alle sine ni tenner:

- Bror, så du mannen? Han var som Mike Tyson.

MIKE TYSON: En venn av mannen som skal ha mistet ni tenner etter et slag fra Dubbous, sa at iren var som Mike Tyson.
MIKE TYSON: En venn av mannen som skal ha mistet ni tenner etter et slag fra Dubbous, sa at iren var som Mike Tyson. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!