Slik gikk det da denne lille hjerteknuseren satte seg fast i en kaktus

Nå står folk i kø for å gi «Kaktus-Jack» en ny sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tilfeldig forbipasserende hørte søndag morgen små klynk og gråting fra en kaktus i den amerikanske delstaten Arizona. Det vedkomne fant var en liten valp på bare åtte uker, som hadde satt seg helt fast og var full av kaktuspigger.

Den gode samaritanen forbarmet seg over det lille nurket, fikk valpen løs fra kaktusen og startet å plukke ut piggene, som sto ut over hele kroppen. Videre ble det ringt etter en dyreverngruppe, som sørget for at valpen kom til veterinær for behandling.

Veterinæren plukket ut så mange pigger at de neste fylte en hel bøtte, men heldigvis pådro ikke valpen seg øyeskader.

Historien om den uheldige valpen går nå verden rundt og den lille hjerteknuseren har passende nok fått navnet «Kaktus-Jack». Arizona Humane Society har lagt ham ut for adopsjon, etter at de ikke har kunnet finne den lille valpens opprinnelige eier. Organisasjonen melder om stor interesse for å ta over omsorgen for den lille krabaten, som nå er i full aktivitet og vokser hver dag.

Så mange som 30 familier har allerede meldt seg for å få «Kaktus-Jack» som et nytt familiemedlem, og de må være forberedt på å kaste lodd om å få ham når adopsjonen avgjøres i kveld norsk tid.

De heldige nye eierne må forøvrig plukke opp en regning på 160 dollar i gebyr og for å dekke veterinærkostnadene.

ALT VEL: Alt står nå bra til med Kaktus-Jack, som ikke pådro seg noen varige mén etter at han satte seg fast i en kaktus.
ALT VEL: Alt står nå bra til med Kaktus-Jack, som ikke pådro seg noen varige mén etter at han satte seg fast i en kaktus. Vis mer