Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik gikk det da en Iphone 5 ble etterlatt på gata i Amsterdam

Mange trodde de hadde sikret seg Apples nye vidunder - tre dager før lansering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 12. september ble Iphone 5 lansert i San Francisco, og ivrige Apple-fans over hele verden har siden ventet tålmodig på å få kloa i den nye modellen.

Den ettertraktede telefonen lanseres i flere europeiske land, deriblant Norge, på torsdag, men i Amsterdam har folk allerede fått se den på nært hold.

Lot seg friste For i et reklamestunt ble en Iphone 5 nemlig forlatt på bakken på et torg i den nederlandske hovedstaden, tilgjengelig for dem som måtte passere forbi. I alle fall nesten.

Mange lot seg friste av den flunkende nye mobiltelefonen, og forsøkte mer eller mindre diskret å snappe den med seg i forbifarten.

Problemet var bare at mobilen var limt fast til bakken.

Poserte Dermed måtte de mange håpefulle tusle videre, fortsatt uten den nye Apple-telefonen i lomma, og fortsette den tålmodige ventingen mot lanseringa på torsdag.

LOT SEG FRISTE: Mange gjorde som denne karen, og forsøkte å snappe til seg den nye Iphone 5 - før han oppdaget at den var limt fast til bakken.
LOT SEG FRISTE: Mange gjorde som denne karen, og forsøkte å snappe til seg den nye Iphone 5 - før han oppdaget at den var limt fast til bakken. Vis mer

Men til tross for at telefonen likevel ikke var tilgjengelig, var det likevel noen som fikk utbytte av sitt aller første møte med Iphone 5.

Et par turister kunne nesten ikke tro det de så, og dro fram fotokameraet for å forevige seg selv poserende sammen med den nye telefonen.

IKKE HELT BORTKASTET: Disse to benyttet seg av muligheten til å la seg avfotografere sammen med den nye Iphone-telefonen.
IKKE HELT BORTKASTET: Disse to benyttet seg av muligheten til å la seg avfotografere sammen med den nye Iphone-telefonen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media