Slik gikk det da Jesus skulle løpe gjennom ti glassvegger

Brakk nakken da han stupte inn i første vegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Stuntmannen Jesus «Half Animal» Villa håpte å sette sin sjuende verdensrekord i sommer da han gjorde seg klar til å løpe gjennom ti vegger med herdet glass.

Rekordforsøket fikk imidlertid en tragisk slutt allerede i den første glassveggen. Villa stupte inn med hodet først og ble kastet tilbake.

Da rekordforsøket ble sendt direkte fikk både programledere og publikum seg en god latter av Villas fiasko, men skadene stuntmannen pådro seg er ikke noe man ler av.

Alvorlig skadd Villa brakk nakken og var lenge lam. Han har gjennomgått flere operasjoner og er fortsatt på opptrening. Selv om han er tilbake på beina, sliter han med sterke smerter i nakken og samler for tida inn penger på nettstedet Fundrazr.com til en operasjon som kan gjøre smertene mindre.

Rekordforsøket skjedde i sommer og Jesus Villa har det siste halve året kommet med hyppige oppdateringer på Facebook om veien tilbake etter ulykka. Men både på Facebook, på hjemmesida og på sin innsamlingsside har han fått mange negative tilbakemeldinger fra folk som mener han kun har «fått som fortjent».

Det toppet seg i forrige uke da videoen ble delt på nettstedet Reddit.

Slo tilbake - Dette er det jeg må leve med hver eneste dag. Eposter, meldinger på nettsida mi HalfAnimal.com, alt jeg skriver, alt jeg gjør: Hver gang må noen forvrenge det fordi de ikke har noe bedre å gjøre, skrev Villa på Facebook med lenke til Reddit-tråden.

- Sannheten er at jeg døde på det operasjonsbordet. Jeg våknet opp og var lam, men nå går jeg, jeg løper, snakker, ler - alt takket være at jeg fortsatt er i live. Jeg mistet alt, livet mitt er forandret, men innstillingen min til livet er fortsatt den samme

Villa har ifølge hjemmesida si hatt over 5000 show med Cirque du Soleil og hatt koreografijobb i Beijing-OL. Villa har også deltatt i en rekke reklamekampanjer takket være sin utrolige fysikk, men nå kjemper han altså sitt livs kamp.

OPERERT: Jeuss Villa er blitt operert flere ganger, men han mangler penger for å få gjort en operasjon som kan redusere smertene.
OPERERT: Jeuss Villa er blitt operert flere ganger, men han mangler penger for å få gjort en operasjon som kan redusere smertene. Vis mer