Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik gikk det da pusen brøyt seg inn i hjemmet

Vekket familien da den raserte kjøkkenet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Familien Haddad fra Santiago i Chile hadde et noe spesielt innbrudd på onsdag.

- Jeg skulle lage frokost da jeg plutselig så det jeg trodde var en hund. Jeg så bare beina først, men det var en puma. En puma! En sånn man bare ser i dyrehagen, sier Amalin Haddad, ifølge Reuters.

Pusen hadde tydeligvis tjuvstarta på frokosten og tatt for seg interiøret på kjøkkenet. Det meste var rasert i kattedyrets desperate forsøk på å komme seg ut i sitt vanlig miljø - utendørs.

- Politiet tror dyret vanligvis er i fangenskap. Det virket ikke som en vill puma.

Nicolas Selman sov da han ble vekket av en uvanlig lyd.

- Jeg sov da jeg plutselig hørte noen skrike: - Det er en puma! Jeg gikk ned og vi hadde faktisk en puma fanget på kjøkkenet, sier han.

Tjenestepersonell fra den lokale viltnemnda ble tilkalt og skjøt det forvilla dyret tre ganger med bedøvelsespiler. Men det var ikke pumapusen interessert i og den klarte å fjerne pilene med poten.

Etter en stund fikk myndighetene kontroll på det store rovdyret og sendte den til dyrehagen for behandling.

NABOLAGET BLE DYREHAGE: mange naboer og skuelystne stormet til for å se på den fanga pumaen i nærmere øyensyn etter at den hadde rasert deler av kjøkkenet til familien Haddad i Santiago i Chile. Foto: REUTERS / Agricultural and Livestock Service of Chile (SAG) / NTB scanpix
NABOLAGET BLE DYREHAGE: mange naboer og skuelystne stormet til for å se på den fanga pumaen i nærmere øyensyn etter at den hadde rasert deler av kjøkkenet til familien Haddad i Santiago i Chile. Foto: REUTERS / Agricultural and Livestock Service of Chile (SAG) / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart