Ber Erna lære av Ronny

Slik gikk Ronny fra å være bilmekaniker til å bli servicesjef

Ronny (45) er bilmekaniker, men endte som servicesjef for Oslo og Akershus etter å ha fått tatt utdanning på jobb. Slik vil Ap at vi skal få lære hele livet.

ETTERUTDANNET: Ronny Tolg så ikke på seg selv som skoleflink og valgte bilmekanikerlinja, men tok etterudanning da han Foto: Henning Lillegård
ETTERUTDANNET: Ronny Tolg så ikke på seg selv som skoleflink og valgte bilmekanikerlinja, men tok etterudanning da han Foto: Henning Lillegård Vis mer
Publisert

Norske arbeidstakere må få rett til etter- og videreutdanning gjennom hele livet. Det mener Arbeiderpartiets arbeidspolitiske utvalg. I dag legger de fram sitt første forslag for landsstyret i partiet.

De ønsker at flere skal få et tilbud som det Ronny Tolg (45) har fått.

Tolg startet som bilmekaniker da han var ferdig med grunnskolen, men slo til da fagforeningen tilbød ham å ta utdannelse mens han var i jobb.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer