Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik gjorde Spar Husnes suksess i jula

- Jeg fikk dårlig samvittighet da jeg så at den spredte seg.

 ET UVANLIG BUTIKKPROGRAM:  Kreativt, jysla bra og dagens beste er bare noen av komplimentene som har blitt sendt i Spar Husnes retning etter at de satte opp denne plakaten i jula. Foto: Privat/Erlend Moen
ET UVANLIG BUTIKKPROGRAM: Kreativt, jysla bra og dagens beste er bare noen av komplimentene som har blitt sendt i Spar Husnes retning etter at de satte opp denne plakaten i jula. Foto: Privat/Erlend Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Kjempemoro, sier Erlend Moen om den noe uvanlige plakaten som pryder Spar Husnes i jula, tidligere omtalt av Bergens Tidende.

Det er ikke hver dag en butikk inndeler terminlisten sin etter «Dagen der jesus ble født» og «Dagen derpå».

Derfor er det kanskje ikke så rart at bildet har spredd seg utenfor Kvinnherad kommune kommune to dager etter at bildet havnet på Facebook.

I skrivende stund nærmer innlegget til butikkgjengen seg 3000 likerklikk på det sosiale mediet og responsen er også positiv i kommentarfeltet.

Kreativt, jysla bra og dagens beste er bare noen av komplimentene som har blitt sendt i butikkens retning.

- Jeg er overrasket og overveldet, sier Eurospar-filialens daglige leder Arne Lyssand til BT.

Han fraskriver seg likevel æren for den populære plakaten.

- Jeg fikk dårlig samvittighet da jeg så at den spredte seg. Jeg har lånt teksten fra en annen Spar-butikk på Øyrane Torg, fortsetter Lyssand.
 
Så får man vel kanskje også se mellom fingrene på at man i vestlig kristendom markerer Jesus' fødsel den 25. desember, ikke julaften, selv om man ikke vet det eksakte datoen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media