Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Frps landsmøte 2018

Slik har Siv forvandlet Frp

Siv Jensen har forvandlet Frp, et uforutsigbart protestparti, til et regjeringsparti med en langsiktig strategi for makt.

UBESTRIDT: Siv Jensen mottok stor applaus for landsmøtetalen og blir på landsmøtet hyllet som en ubestridt leder som har ledet partiet inn i regjering og som som har lagt en langsiktig strategi for å gjøre Frp til regjeringsparti, og som fikk ny tillit av velgerne i fjor høst. <br>Foto: Christian Roth Christensen
UBESTRIDT: Siv Jensen mottok stor applaus for landsmøtetalen og blir på landsmøtet hyllet som en ubestridt leder som har ledet partiet inn i regjering og som som har lagt en langsiktig strategi for å gjøre Frp til regjeringsparti, og som fikk ny tillit av velgerne i fjor høst.
Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gardermoen ( Dagbladet): Siv Jensen sier selv til Dagbladet at hun ikke har noen plan om å overlate makten til Ap i 2021. Hun mener det å få velgernes støtte til regjeringsprosjektet ved valget i fjor høst, var en større seier enn å komme inn i regjering i 2013.

- Vi har funnet oss til rette som styringsparti, og er stolt av det vi har fått til, sier Siv Jensen.

Hun viser til viktige gjennomslag for partiet i Jeløya-plattformen, som landsstyret enstemmig stiller seg bak. Idet Frp startet sitt landsmøte, får partiet 16 prosent oppslutning på Ipsos aprilmåling for Dagbladet. Siden både KrF og Venstre kommer over sperregrensa, er det borgerlig flertall.

I helga vil Jensen vil bli hyllet og gjenvalgt som leder for to nye år. Nå er planen å bygge det borgerlige samarbeidet og friste KrF inn i regjeringen slik at de borgerlige kan gå til velgerne i 2021 med et avklart borgerlig flertallsprosjekt. Dersom det lykkes å vinne en tredje gang, regner de som kjenner Jensen og partiet at hun fortsetter en god stund til.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?