Fire år med blåblå regjering

Slik har Siv og Erna endret Norge­

22 milliarder i skattekutt, 20 milliarder mer hvert år til vei og bane, rekordbruk av oljepenger, åpne pol på valgdagen og proffboksing.

OPPSUMMERTE: Partilederne i Høyre, FrP, KrF og Venstre hadde i dag onsdag, en felles pressekonferanse der de oppsummerte noe av det de mener de har fått til de siste fire årene. Dagbladet har også laget en oppsummering som du kan lese i saken under. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er noen av merkene Høyre/Frp-regjeringen i samarbeid med KrF og Venstre har satt etter fire års styring av landet. De har flyttet milliarder og makt. Opposisjonen vil snu retningen, ta tilbake milliarder av skattekutt og oppheve tvangssammenslåingen av kommunene.

Onsdag oppsummerte de fire partilederne hva de mener de har fått til de siste årene. Dagbladet har også laget sin egen oppsummering av hvordan regjeringen har endret landet .

- Skole og samferdsel

Statsminister Erna Solberg mener dette er det viktigste som står igjen etter regjeringen:

- Det vi gjør på kunnskap og kompetanse. Vi har gjort det som Høyre og Venstre lovet, en kraftig satsing på kompetanse for lærere. Vi har nådd prosentmålene våre på forskning offentlig finansiert forskning, sier Solberg.

- Vi har gjort mye når det gjelder vilkår for bedrifter, med skattereduksjoner, sammen med virkemidler til innovasjon. Så er det selvsagt den store, store samferdselsatsingen, sier Solberg til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer