Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik hevnet Louisa seg da hennes gamle mobber ba henne på date

- Jeg ble ganske forbanna da han spurte.

HEVNEN: Dette var lappen mobberen fant da han trodde han skulle få møte Louisa.
HEVNEN: Dette var lappen mobberen fant da han trodde han skulle få møte Louisa. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagbladet): I oppveksten ble Oxford-studenten Louisa Manning (22) mobbet på skolen. Medelever kalte henne ting som feit, «monster», og sa at hun hadde «avskyelige hårete legger». 

 I voksen alder møtte hun igjen en av guttene som mobbet henne på et ball. Da synes ikke mobberen at hun var så stygg lenger. Han ba henne faktisk ut på date, skriver Daily Mirror
 
- Jeg ble ganske forbanna da han spurte, for å være helt ærlig. Jeg ble skikkelig sint fordi at nå som jeg er attraktiv så vil han ligge med meg med en gang, sier Manning til Buzzfeed

Men hun sa ja til daten, og avtalte et møte på en restaurant. For nå skulle hun ta hevn. 

Lousia møtte opp en stund før daten skulle begynne, og ga kelneren en lapp skrevet på baksiden av et bilde av henne som 12-åring.

Der hadde hun skrevet følgende:

«Hei (navn fjernet)

Jeg beklager at jeg ikke kan være her i kveld. Husker du år 8, da jeg var feit og du mobbet meg for vekta mi? Nei? 

Jeg husker det, de tre neste årene spiste jeg mindre enn et eple om dagen. Så jeg står over middagen i kveld. 

SLIK SER HUN UT I DAG: Louisa Manning (22).
SLIK SER HUN UT I DAG: Louisa Manning (22). Vis mer

Husker du de sammenhengende øyenbrynene du lo av? De hårete leggene som du syntes var avskyelige? Husker du hvordan du og vennene dine kalte meg «menneskemonster» hver eneste dag i tre år? Kanskje du ikke gjør det, ellers så hadde du neppe sett på meg åtte år etterpå og bedømt meg som pulbar nok til å behandle meg som et menneske. 

Så jeg tenkte jeg skulle sende deg dette som en lite påminnelse. Neste gang du tenker på meg, tenkt på jenta på bildet, for det er hun som lot deg i stikken i kveld. 

Louisa»

Etter at hun la ut et bilde av lappen på nett har det gått viralt, med over 1 million visninger skriver The Oxford Student. Hun er også blitt kåret til «Ukens helt» i Glamour Magazine. 

- Jeg synes det er sprøtt, og ganske overveldende, sier Manning til studentavisa. 

Der avslører hun også at hun har fått et svar via Facebook fra mobberen hun sviktet den kvelden. Der skal det ha stått følgende:

«Jeg kan ikke forandre den jeg var for åtte år siden, og jeg vil ikke fornærme din intelligens gjennom å late som det ikke skjedde, men jeg håper du tror meg når jeg sier at jeg er en helt annen person nå. Jeg kan bare beklage, og ønske deg alt det beste. Jeg tror ikke jeg får høre fra deg igjen, men jeg mener det når jeg sier jeg håper du får all den suksess du fortjener»