Slik kan du kline med avstandskjæresten

Kysserobot overfører kysset ditt til hvor som helst i verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvis du savner kjæresten din, kan firmaet Lovotics ha kommet opp med en løsning for deg.

Lovotics har laget kyssemaskinen «Kissenger», en robot med lepper, som «overfører» kysset ditt til en tilsvarende robot som kan befinne seg hvor som helst i verden. Dermed kan du oppleve nærhet med kjæresten mens dere sitter foran hver deres datamskin.

Overfører «følelser» Selv om det kanskje ikke høres superromantisk ut, kan mannen bak kyssemaskinen, Hooman Samani, fortelle at mange har hatt positive opplevelser med å overføre kyss over nettet.

- Folk har oppdaget at det er en veldig fin måte å øke intimiteten i kommunikasjonen når partneren er langt borte, hevder Samani.

Kyssemaskinen er, skal vi tro Lovotics, avanserte greier. Det er ikke bare det fysiske kysset som blir overført, men maskinen inneholder visstnok også et kunstig hormonsystem som klarer å overføre «følelser».

Etiske vurderinger Hvis dette appellerer til deg, må du imidlertid smøre deg med litt tålmodighet. Lovotics holder igjen lanseringen mens de utforsker de etiske sidene ved produktene sine.

- Vi vil ikke utnytte dette kommersielt før alle de etiske og tekniske konsekvensene er utredet. Jeg ønsker ikke at dette skal brukes seksuelt, sier Samani.

I mellomtiden får du heller plukke opp telefonen og ringe kjæresten, på den gode, gamle måten.

LEPPER: Kanskje ikke så veldig innbydende, men hvis kjæresten er langt borte og dette er eneste muligheten, kan det kanskje være en løsning.
LEPPER: Kanskje ikke så veldig innbydende, men hvis kjæresten er langt borte og dette er eneste muligheten, kan det kanskje være en løsning. Vis mer