Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Humanitær krise: Innbyggerne står i kø for å få mat ved den beleirede al-Yarmouk-leiren, sør for Damaskus 31. januar 2014. Foto: Reuters / NTB Scanpix
Humanitær krise: Innbyggerne står i kø for å få mat ved den beleirede al-Yarmouk-leiren, sør for Damaskus 31. januar 2014. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
sYRIA KONFLIKTEN

Slik kan Syria se ut i framtida

Det er lite som tyder på at konflikten i Syria kommer til å løse seg i nærmeste framtid. Men hvordan kan det krigsherjede landet se ut om fem og ti år?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det blir kalt den største humanitære krisen i vår tid. Tallene er uklare, men siden 2011 antas det at det at mellom 300 0000 og 400 000 mennesker har mistet livet i borgerkrigen i Syria.

I går tok FNs spesialutsending imot Russland til Syria-samtaler i Geneve. USA var også invitert, men valgte å boikotte møtet.

Til tross for at det blir gjort stadige forsøk på syriske fredsforhandlinger, er det lite som tyder på at situasjonen i landet vil bedre seg i nær framtid.

Dagbladet har spurt to utenriks-eksperter om hvordan et framtidig Syria kan se ut i et langsiktig perspektiv, og hva som må til for å komme dit.

Assad i spissen

Thomas Slensvik, hovedlærer og orlogskaptein i Forsvaret tror det står mellom to alternativer: En sterk stat med Assad i spissen eller et oppsplittet Syria med sterke opprørsgrupper i visse regioner.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER! Les du også, nå kun 100 kroner for hele 2020.

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

TILGANG I HELE 2020*

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER!

100 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP TILGANG I HELE 2020*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

TILGANG I HELE 2020* 100 kr til 1 jan 2021. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED**

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/mnd

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99,-/måned). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?