Slik kurerte Marina høydeskrekken

Videoen av «Breastwalker» eksploderer på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen av Marina Bezrukova som balanserer på toppen av en høyblokk i Moskva går verden rundt etter at den først ble lastet opp på skywalker-gruppa Mads' side på vk.com.

I videoen ser vi Marina gå ut på en stålkonstruksjon som henger ut fra taket på den nærmere 100 meter høye blokka, før hun balanserer bortover uten noen form for sikring.

«Marina får adrenalinet til å pumpe» er tittelen på videoen, og vi er ikke uenige.

«Breastwalker» Det livsfarlige stuntet og roen Marina beholder gjennom det hele er imponerende nok, men mange som har sett videoen har latt seg imponere like mye av Marinas store bryster, som duver i bildet.

Marinas bryster har ført til at hun har fått kallenavnet «breastwalker», som spiller på den russiske trenden «skywalking» der unge menn og kvinner utfordrer hverandre med å klatre opp på høye bygg, bruer og radiotårn, der de utfører halsbrekkende stunts.

Marina har imidlertid ikke alltid vært like komfortabel med store høyder. Hun skal ha blitt med i skywalker-gruppa Mads fordi hun ønsket å overvinne høydeskrekken og lære seg å beholde roen i farlige situasjoner. Etter å ha sett videoen øverst i denne saken, må vi kunne konkludere med at hun har lykkes.

Farlig trend Skywalker-trenden i Russland har eksplodert den siste tiden etter at en gruppe på tre menn klatret opp på en 300 meter bru i Moskva mens de filmet det hele.

Da de hintet frampå at dette var noe de ville gjøre flere ganger, ble de arrestert av det russiske sikkerhetspolitiet og ilagt ei bot. De ble imidlertid sluppet raskt ut igjen og arrestasjonen førte til at videoen bare fikk enda mer oppmerksomhet.

Selv om bildene og videoene ofte er flotte å se på, som videoen av Marina, er det en livsfarlig trend. Kun et lite vindkast kan føre til et fall og den sikre død. Det stopper ikke ungdommene. En ung mann som klatret opp i en radiomast 200 meter opp i lufta og slapp taket uttalte at de bare «lever livet».

- Å kalle dette «idioti» er meningsløst. Vi vil fortsette å leve livet på vår måte, skrev mannen i videoen du kan se under.