Slik levde kidnappede Jaycee og døtrene i bakgården

Innelåst av Phillip Garrido (58), som kidnappet Jaycee for 18 år siden.

HOLDT I BAKGÅRD: I går ble Jaycee Lee Dugard (29) funnet 18 år etter at hun ble kidnappet i 1991. Hun ble holdt i en bakgård under kummerlige forhold hos kidnapperen. Foto: AP/SCANPIX
HOLDT I BAKGÅRD: I går ble Jaycee Lee Dugard (29) funnet 18 år etter at hun ble kidnappet i 1991. Hun ble holdt i en bakgård under kummerlige forhold hos kidnapperen. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): For 18 år siden ble Jaycee Lee Dugard kidnappet av et fremmed ektepar mens hun ventet på skolebussen. I går ble hun funnet i live, etter å ha bodd i kidnapperen Phillip Garridos bakgård siden kidnappingen.

Ifølge politiet har Dugard fått to barn, som nå er 11 og 15 år, med kidnapperen.

De tre vært holdt isolert i en bakgård med et telt og et uthus bak mannens hus i Antioch i California. Det kan se ut som om jenta, som nå er 29 år, aldri har forlatt bakgården der hun ble holdt.

- Delte ut religiøs litteraturGarrido er tidligere dømt og fengslet for seksuell mishandling av mindreårige og hadde derfor forbud mot å nærme seg barn. Han ble derfor hentet inn av politiet etter å ha blitt observert med to barn i en park i Berkeley i California.

Naboene observerte også de to jentene han hadde fått med Dugard, da de var med Garrido til universitetsområdet på Berkeley. Der delte de ut religiøs litteratur, ifølge lokalavisa Contra Costa Times.

Garrido var ifølge San Francisco Chronicle kjent som en raring, som hevdet at han kunne fange stemmen til Gud. Undersheriff Fred Kollar, som i går holdt en pressekonferanse om saken, beskrev bakgården som gjemt, med en større hage som var arrangert slik at «ofrene skulle isoleres fra kontakt fra utsiden», ifølge ABC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer