Slik lever de rike: - Jeg har alltid hatt tro på Russland. Her er alt mulig

Søndag er det parlamentsvalg i Russland. Dagbladet tar pulsen på vårt store naboland. Idag: De velstående.

Eventyrland: Innerst i Finskebukta, med storbyens gigantblokker godt synlig på den andre siden av bukta - er husene mindre replikaer av de adelige palassene til tsarene og de store adelsfamiliene i sentrum av byen. Foto: Morten Strand
Eventyrland: Innerst i Finskebukta, med storbyens gigantblokker godt synlig på den andre siden av bukta - er husene mindre replikaer av de adelige palassene til tsarene og de store adelsfamiliene i sentrum av byen. Foto: Morten Strand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ST. PETERSBURG (Dagbladet): Vi forlater den litt nedslitte virkeligheten i et typisk forstadsmiljø i St. Petersburg, kjører gjennom en port med bom, og inn i Eventyrland. Her - innerst i Finskebukta, med storbyens gigantblokker godt synlig på den andre siden av bukta - er husene mindre replikaer av de adelige palassene til tsarene og de store adelsfamiliene i sentrum av byen. Det kan likne på en fornøyelsespark for jenter med prinsesse-drømmer.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer