Slik lokkes turister til det berømte fjellet i Australia...

«CU in the NT».

LOGO: Delstaten The Northern Territory i Australia har brukt kreative måter å lokke turister til attraksjonene deres. Foto: NT Facebook
LOGO: Delstaten The Northern Territory i Australia har brukt kreative måter å lokke turister til attraksjonene deres. Foto: NT Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen reklamekampanjer er mer oppfinnsomme enn andre, og kanskje særlig reklameplakaten fra Nordterritoriet, Northern Territory (NT), i Australia.

I går ble en reklamekampanje lansert for å lokke flere turister til deres mest kjente attraksjoner, deriblant det illrøde fjellet Uluru, også kjent som Ayers Rock, og nasjonalparken Kings Canyon.

«CUNT»

Problemet er bare at slagordet kan leses på flere ulike måter...

«CU in the NT», som egentlig skal uttales «Ser deg i Nordterritoriet (See you in the Northern Territory), kan også fort leses som «cunt» (på norsk: Fitte).

Det var Independent som først omtalte saken.

Det lokale turistkontoret har også trykket opp flere t-skjorter med logoen, og planen er at de skal selges som en turistvare i delstaten.

På sin Instagram-konto skriver de:

- NT (Northern Territory) har mye å tilby. Ta med vennegjengen og utforsk «toppen av enden», skriver de, ifølge The Independent.

- En skam!

Flere har nå tatt til Facebook for å kommentere den smått uheldige reklamekampanjen.

En på Facebook skriver:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer