Slik løste de Galina-drapet

Såkalte stordata ga politiet de første ledetrådene.

TV-DOKUMENTAR: Galina Sandeva ble intervjuet og fulgt av et TV-team som skulle dokumentere det lukkede gateprostitusjonsmiljøet i Oslo. Nå blir det i stedet en dokumentar om drapet på den bulgarske sexarbeideren. Foto: Fra Insider på Max
TV-DOKUMENTAR: Galina Sandeva ble intervjuet og fulgt av et TV-team som skulle dokumentere det lukkede gateprostitusjonsmiljøet i Oslo. Nå blir det i stedet en dokumentar om drapet på den bulgarske sexarbeideren. Foto: Fra Insider på Max Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da den bulgarske sexarbeideren Galina Sandeva (28) ble funnet knivdrept i sin egen bil på Bispekaia, rett ved operahuset i Oslo sentrum, kl. 17.19 torsdag 17. desember i fjor, sto politiet nesten uten ledetråder i jakten på den ukjente gjerningsmannen.

I de nesten tre ukene det tok før en 25 år gammel mann fra Hedmark ble pågrepet, gikk politiet ut med gjentatte oppfordringer om å hjelp fra publikum, ba vitner om å melde seg og offentliggjorde overvåkningsbilder av Galina tatt tidligere på drapsdagen.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer