KOMISK UREALISTISK: Her ligger kvinnen «drept» på et bilde som ble brukt som bevis. Noe som kommer ganske klart fram for også et utrent øye, er at kniven ligger fint plassert mellom kvinnens overkropp og venstre arm. Du trenger ikke være ekspert for å forstå at det ikke dreper et menneske. Ketsjup er heller ingen god etterlikning av blod. Foto: Politiet
KOMISK UREALISTISK: Her ligger kvinnen «drept» på et bilde som ble brukt som bevis. Noe som kommer ganske klart fram for også et utrent øye, er at kniven ligger fint plassert mellom kvinnens overkropp og venstre arm. Du trenger ikke være ekspert for å forstå at det ikke dreper et menneske. Ketsjup er heller ingen god etterlikning av blod. Foto: PolitietVis mer

Slik løste «leiemorderen» oppdraget da han ble forelsket i offeret

Kjøpte to flasker ketsjup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Husmoren Maria Nilza Simões i Bahia i Brasil så rødt da hun fant ut at ektemannen var utro med henne og leide derfor inn en leiemorder for å få mannens elskerinne drept.

Carlos Roberto de Jesus godtok oppdraget mot litt over 3000 kroner som betaling.

Saken har vært forsidestoff i Brasil denne uka, og har også blitt omtalt i britiske The Guardian og The Daily Mail.

Forelsket Alt gikk etter planen til leiemorderen fant fram til det planlagte offeret, Erenildes Aguiar Araújo - som viste seg å være en barndomsvenn av leiemorderen.

Carlos Roberto de Jesus klarte ikke å gjennomføre drapet fordi han skal ha blitt forelsket, og innrømmet derfor planene til kvinnen han egentlig skulle drepe.  

Leiemorderen bevæpnet seg da med to flasker ketsjup og fikk Erenildes til å rive opp t-skjorta.

- Jeg rev opp t-skjorta og holdt en kniv i armhulen. Så bandt han meg og smurte meg inn med ketsjup. Han tok et bilde og sendte det til henne, sier hun til en lokalavis.

Ingen fotoekspert Oppdragsgiveren Simões hadde nok ikke fått jobb som fotoekspert. Bildet, som har vært på forsidene i avisene i Brasil denne uka, viser kniven komisk satt inn mellom overkroppen og venstre arm og ketsjup som en svært urealistisk erstatter for blod.

Simões skal ha betalt «leiemorderen» for «drapet» da hun fikk se bildebeviset.

Nei, historien stopper ikke der. Noen dager senere så Simões «leiemorderen» kysse «den drepte kvinnen» på et lokalt marked. Hun så rødt på nytt og gikk til politiet og hevdet at De Jesus hadde stjålet 1000 dollar fra henne.

- I mine åtte år i tjenesten har jeg aldri hørt om noe lignende, sier politisjef Marconi Lima til lokalavisa Correio da Bahia.

Simões er nå siktet for drapsforsøk og De Jesus og Erenildes for utpressing.

Mens lokalsamfunnet ler av oppdragsgiveren, blir «ketsjupkvinnen» Erenildes hyllet og kan nå bli valgt inn i bystyret i Bahia.