«Operasjon OS»:

Slik lurte «Stine» 263 barn til nettovergrep

Under navnet «Stine» skal mannen i 40-åra over flere år ha misbrukt barn på internett. Politiets etterforskning sporet opp 263 av dem.

FREMMEDE: Via plattformene Omegle og Skype skal den siktede mannen ha fått kontakt med barna. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
FREMMEDE: Via plattformene Omegle og Skype skal den siktede mannen ha fått kontakt med barna. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nok en gang rulles en av norgeshistoriens største overgrepssaker opp hos politiet på Romerike. Parallelt med at en tidligere fotballdommer i 20-åra sitter i tingretten på Lillestrøm, tiltalt for å ha utført overgrep mot 268 tenåringsgutter, sprakk nyheten om at en mann i 40-åra er siktet for nettovergrep mot 263 barn.

Under navnet «Operasjon OS» har politiet etterforsket en svært omfattende digitale spor. Disse ledet dem til fornærmede barn mellom ni og 16 år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer