Nye opplysninger i Lørenskog-saken:

Slik mener politiet gåten kan løses

To og et halvt år etter at Anne-Elisabeth Hagen forsvant, mener politiet en løsning begynner å tegne seg. Ny informasjon gir håp. Nå mangler bare de siste svarene som skal få brikkene til å falle på plass.

JAKTER SVAR: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar 31. oktober i 2018. Siden har ingen sett henne. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
JAKTER SVAR: Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Fjellhamar 31. oktober i 2018. Siden har ingen sett henne. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kanskje tok det bare noen minutter å få henne til å forsvinne sporløst. Men det har tatt både måneder og år å forsøke å finne ut hvordan det skjedde.

Nærmest som en prikk-til-prikk-tegning forsøker politiet fortsatt å få fram et bilde som til slutt er så tydelig at det gir svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen den 31. oktober i 2018.

Nye opplysninger har den siste tida kommet inn hos politiet. Kanskje vil de sammen gi en løsning på mysteriet.

- Hvis brikkene treffer hverandre, så ser vi at puslespillet kan gå opp og løsningen komme. For at det skal skje, er vi avhengig av å få de riktige svarene. Vi har fortsatt relevante etterforskningsskritt igjen, som vi mener kan lede oss til en løsning, sier påtaleansvarlig Gjermund Hanssen til Dagbladet.

Har fått nye svar

Siden mai i fjor har han jobbet på fulltid med Lørenskog-saken. Det nærmer seg ett år siden. I slutten av august tok han også jobben som påtaleansvarlig. Da var det allerede gått fire måneder siden milliardær Tom Hagen ble pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drapet på sin kone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer