Narkotikasalg i Oslo

Slik opererer narkogjenger på 18 T-banestasjoner i Oslo

Knutepunkter er utsalgssteder for narkotika og løpegutter bruker T-banenettet til å frakte dop, ifølge politiet.

ØKERN T-BANESTASJON: Ifølge politiet er personene som til daglig oppholder seg på Økern T-Banestasjon en del av et kriminelt nettverk som har solgt natkotika på østkanten gjennom mange år. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet.
ØKERN T-BANESTASJON: Ifølge politiet er personene som til daglig oppholder seg på Økern T-Banestasjon en del av et kriminelt nettverk som har solgt natkotika på østkanten gjennom mange år. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kriminelle bruker T-banestasjoner i Oslo som utsalgssted for narkotika. Dagbladet kjenner til 18 stasjoner på T-banenettet der det er daglig salg eller har foregått handel med narkotika. Salget foregår på og i områdene rundt stasjonene. På noen stasjoner er det daglig salg, mens på andre skjer narkotikaomsetningen ofte. I tillegg brukes T-banen til transport av dop.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer