Bompengestriden:

Slik protesterer Klaus mot bompengeordningen

Klaus Nødland viser finger'n til lokalpolitikerne.

PROTEST: Klaus Nødland benyttet anledningen til å sende en klar melding til sine lokale politikere, da han var ute på flytur forrige uke. Skjermdump: Flightradar24
PROTEST: Klaus Nødland benyttet anledningen til å sende en klar melding til sine lokale politikere, da han var ute på flytur forrige uke. Skjermdump: Flightradar24 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ordføreren i Stavanger ble kalt «en jævla hore», bompengesjefen fikk drapstrusler og kommunen har innført vakthold på politiske møter.

Den planlagte bomringen rundt Stavanger har lenge vært kontroversiell. I slutten av august lammet 3 000 bomaksjonister trafikken i Stavanger og Sandnes i lengre tid for å markere sin motstand mot planene.

Aksjonen ble organisert gjennom Facebook-gruppa «For vi som er imot bomringen i Sandnes og Stavanger», som i skrivende stund har over 55 000 medlemmer.

Nå har gruppa fått uventet støtte … Fra en av luftens helter.

For da hobbyflygeren Klaus Nødland skulle vise sin støtte til alle som protesterer mot den ny bomringen, gjorde han det naturlig nok om bord i sitt private fly – en Lancair 320.

Etter rundt 25 minutter i lufta hadde Nødland sendt en tydelig beskjed. Resultatet av flyturen over Jæren ser du øverst i denne saken.

- Jeg er ikke superaktiv i demonstrasjonene mot den nye bomringen, men jeg har stor sympati med dem som rammes. Spesielt med dem som har små barn. For noen slår dette veldig skjevt ut, og det kan bli veldig dyrt. Vi gamle kan ta sykkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer