Ferie og alkohol:

Slik reagerer fulle foreldre med barn i Syden når de blir konfrontert. - De nekter å samarbeide, helt til politiet kommer

Sjømannskirken har sett fulle foreldre med barn virrende rundt seg, slik at de måtte tilkalle politiet.

ERFAREN: Diakon i Sjømannskirken, Hans Kristian Havgar, har 20 års erfaring med sosialsaker på ulike reisemål. Han har sett foreldre fulle sammen med barn. Foto: Privat
ERFAREN: Diakon i Sjømannskirken, Hans Kristian Havgar, har 20 års erfaring med sosialsaker på ulike reisemål. Han har sett foreldre fulle sammen med barn. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Europeiske Reiseforsikrings undersøkelse viser at én av ti på reise i utlandet har sett overstadig berusede norske foreldre sammen med barn det siste året.

- Etter ti år med samme måling, må vi dessverre registrere at små barn i følge med berusede norske foreldre er blitt ett dagligdags syn i utlandet, sier Emma Elisabeth Vennesland.

Hun er assisterende informasjonsdirektør i Europeiske Reiseforsikring. Erfaringene deres er at det har vist seg å være et mønster, som viser at dette er et stort problem og ikke bare resultatet av en engangs-undersøkelse.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer