Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik reagerer Lyndsey når hun holder den bittelille sønnen sin for første gang

Se den utrolige dokumentaren fra Wards første leveår.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var en veldig lang reise. På den ene siden halte dagene veldig ut, men på den andre siden gikk det veldig fort. Det å se ham hver eneste dag ga oss så mye glede. Det var veldig lett å slippe alt annet for å være med ham på sykehuset hver dag.

Det sier Benjamin Scot Miller, faren til lille Ward Miles (1), til Dagbladet.

Ward veide nemlig bare litt over 800 gram da han ble født, tre og en halv måned for tidlig.

Den lille gutten fikk dermed ingen enkel start på livet, og måtte de neste månedene kjempe en hard kamp for å overleve.

Fire dager etter fødselen ble den lille gutten overført til Nationwide Children's Hospital (NICU) i Columbus, Ohio, der han ble til behandling i 107 dager.

Først da vurderte legene ham som sterk nok til å få reise hjem sammen med mamma Lyndsey Miller og pappa Benjamin Scot Miller.

Minidokumentar Barseltiden for de ferske førstegangsforeldrene ble ikke helt som forventet, og pappa Benjamin, som jobber som fotograf, sørget for å forevige sønnens utvikling på videokamera.

Forrige måned la han ut en sju minutter lang minidokumentar på Vimeo, som viser lille Wards utrolige utvikling fra nyfødt og prematur til en sunn og frisk ettåring:

«Dette er en historie om en mors kjærlighet for sin baby,» skriver han til videoen, som er dedisert til kona Lyndsey og alle leger og sykepleiere som hjelper premature babyer.

Se den rørende videoen øverst i saken!

Solskinnshistorie Det første opptaket er tatt bare fire dager etter fødselen, og viser det spesielle øyeblikket når mamma Lyndsey får holde sønnen sin for aller første gang.

Til Dagbladet forteller Benjamin Miller at lille Ward, som fylte ett år i juli, klarer seg veldig bra.

- Bortsett fra litt problemer med matingen, går det veldig bra med ham!