Halloween-sjokk i Bergen

Slik reagerte barna på halloween da Irina ikke hadde godteri til dem: 
- Tårene begynte å trille

Familien i Bergen hadde ikke godteri da barna banket på døra i går. I morges våknet de til et forferdelig syn. 

GÅR IKKE BORT: I dag har Irina Jentoft Rusten, som egentlig er syk, prøvd å skrubbe bort malingen, uten hell. Foto: Privat. 
GÅR IKKE BORT: I dag har Irina Jentoft Rusten, som egentlig er syk, prøvd å skrubbe bort malingen, uten hell. Foto: Privat.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kledde barn og ungdom seg ut i Halloween-kostymer landet over og gikk knask eller knep på dører i nabolagene.

Tradisjonen går ut på at barn spør om godteri - altså knask. Får de det ikke, utfører noen barn et «knep» som hevn.

Noen steder har «knepene» gått altfor langt.

For Irina Jentoft Rusten i Bergen ble årets Halloween-feiring et realt mareritt.

Hun sa nei til godteritiggende unger - og våknet i dag til at huset, garasjen og bilen var spraymalet rødt i løpet av natta.

- Uansett om man får godteri eller ikke skal man da ikke drive hærverk. Jeg er helt sjokkert og fra meg over hele greia. Da jeg prøvde å vaske veggene og bilen tidligere i dag kjente jeg tårene bare begynte å trille. Dette er rett og slett ikke kjekt, sier hun til Dagbladet, etter å først ha blitt intervjuet av Bergensavisen.

Slukket lyset

Hun er syk og slapp, og overtalte derfor sin niårige sønn til å droppe Halloween-feiringa i går for å slappe av med film hjemme i stedet.

De slukket utelyset på huset i Skjold i Bergen: Et vanlig signal til barn på tiggerferd om at de som bor i huset ikke feirer Halloween.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer