Slik reagerte familiefaren da sønnen ville ha bar­biedokke

Videoen sett av 20 millioner hylles og kritiseres i sosiale medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Mikki Willis fra Ojai i California tok med sønnen til lekebutikken for å velge en leke han kunne få i bytte mot en leke han fikk to av, valgte sønnen Azai (4) en Ariel-dokke.

- Da han valgte dokka så jeg opp på den ansatte i lekebutikken. Han bare smilte og sa «Alright, kult», sier Willis til ABC News.

- Støtter dere uansett I bilen på vei hjem begynte Willis å filme seg selv og sine to sønner.

- Jeg lover å støtte dere uansett hvilke beslutninger dere gjør i livet, sier han i videoen som i skrivende stund har 18 millioner visninger på Willis' Facebook-side, og 2 millioner visninger på YouTube-kontoen hans.

Se video øverst i saken.

Blandede tilbakemeldinger - Vi er overveldet over alle tilbakemeldingene vi har fått på videoen. Det meste har vært positivt, men det er også en del som reagerer, sier Willis' kone, Nadia Salamanca Willis, til Dagbladet.

«Beste pappa noensinne» og «Slik skal man oppdra barna sine» er bare noen av de mange komplimentene Willis har fått i videoes kommentarfelt.

Likevel er det også flere nettbrukere som reagerer på at han i det hele tatt velger å publisere videoen, og mener han ved å gjøre det selv framstiller det som et problem.

Noen reagere blant annet på at han velger å sette spørsmålstegn ved sønnens seksualitet foran ham, mens andre påpeker at barn i den alderen ikke legger så mye tanke i hvilke leker de velger.

- Vil skape litt balanse - Vi har bestemt oss for å oppdra guttene våre utenfor de tradisjonelle normene og utgå fra naturlig intuisjon. Folk spør meg hvordan jeg reagerte da Azai valgte havfruedukken. Svaret er at det ikke forbauset meg i det hele tatt. Han er like fascinert av prinsesser som roboter. For meg virker dette mer naturlig enn kun å spille på det ene hele tiden, skriver familiefaren.

Willis sier at han ofte legger merke til mye negativitet som deles via sosiale medier, og at dette er hans måte å skape litt balanse.

- Å vite at vi har rørt så mange mennesker føles fantastisk og gjør meg ydmyk.