NATO

Slik rigges NATO-toppmøtet for Donald Trump

Jens Stoltenberg har reist fra hovedstad til hovedstad for å forberede et NATO-møte der Donald Trump kan finne seg til rette. En tydeligere NATO-rolle i kampen mot IS, kan bli utfallet.

DONALD OG JENS: Her fra pressekonferansen i Det hvite hus i Washington, DC i april. Til uka møtes de igjen, denne gang i Brussel på presidentens første utenlandstur. Foto: Ron Sachs/REX/ Shutterstock.
DONALD OG JENS: Her fra pressekonferansen i Det hvite hus i Washington, DC i april. Til uka møtes de igjen, denne gang i Brussel på presidentens første utenlandstur. Foto: Ron Sachs/REX/ Shutterstock. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Økt innsats mot terror og bedre «byrdefordeling» mellom USA og de europeiske NATO-medlemmene står på agendaen når generalsekretær Jens Stoltenberg tar imot nykommerne Donald Trump, Emmanuel Macron, Theresa May og de andre stats- og regjeringssjefene i Brussel torsdag neste uke.

Det kan også bli enighet om økt støtte til afghanske sikkerhetsstyrker i kampen mot Taliban og andre terrorgrupper i Afghanistan.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer