Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik så 27-åringen ut etter en tur på byen i Stavanger

Politiet i Stavanger håper på å få tak i vitner til grov vold mot en 27 år gammel sørlending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En 27 år gammel mann ble natt til søndag klokka 03.30 slått ned på Skagenkaia i Stavanger sentrum. Mannen fikk slått ut tennene sine og fikk store skader i ansiktet.

Ifølge Rogaland politidistrikt, som har gått ut med en pressemelding og bilde til lokalavisene i Stavanger, ble mannen slått rett ned - uten forvarsel.

«Politiet går normalt ikke ut med bilde av fornærmede, men gjør et unntak denne gangen for å sette et ansikt på voldsofferet,» skriver førstebetjent Kristian Johansen i en mail til Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis.

Johansen opplyser at 27-åringen har samtykket i at bilde kan publiseres. Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha befunnet seg i området.

«Vold kan i utgangspunktet ramme hvem som helst. Politiet ønsker å luke ut elementer som tillater seg denne type totalt uakseptable oppførsel.»

Den 27 år gamle sørlendingen var på helgebesøk i Stavanger, og husker ingenting fra hendelsen, ifølge Stavangar Aftenblad, som skriver at mannen fremdeles befinner seg på sykehus.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media