Slik så bilen til Tor (29) ut da han kom hjem fra ferie

- Dette skal hevnes, sier Tor Granøien etter at kollegaene hans fylte bilen hans med isopor.

FYLT MED ISOPOR: Adresseavisa skriver i dag om Tor Granøien, som for en uke siden kom hjem fra ferien. Bilnøkklene hadde han lagt igjen på jobben. Da han kom tilbake på jobb på bilverkstedet ved Leangen var bilen flyttet  og fylt med noe hvitt. Foto: PRIVAT
FYLT MED ISOPOR: Adresseavisa skriver i dag om Tor Granøien, som for en uke siden kom hjem fra ferien. Bilnøkklene hadde han lagt igjen på jobben. Da han kom tilbake på jobb på bilverkstedet ved Leangen var bilen flyttet og fylt med noe hvitt. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Adresseavisa skriver i dag om Tor Granøien, som for en uke siden kom hjem fra ferien. Bilnøkklene hadde han lagt igjen på jobben. Da han kom tilbake på jobb på bilverkstedet ved Leangen var bilen flyttet  og fylt med noe hvitt.

- Jeg har ennå ikke fått tømt bilen, forteller Granøien til Dagbladet, som har dratt videre på ferie.

- Sykt morsomt Granøien forteller til Adresseavisa at det tok to minutter før han reagerte.

- Jeg synes det var sykt morsomt, sier Granøien til Adressavisa. Bilen sto parkert på plenen og var pakket med isoporkuler.

Når Dagbladet snakker med han har han ikke skiftet mening. - Jeg syntes forsatt dette var veldig morsomt, sier han.

Mange forbipasserende har fått med seg spøken den siste uka, skriver Trondheims-avisa.

- Ikke uskyldig - Den lå veldig synlig til på plenen for at folk skulle se det, sier Jim Sæter til Adressavisa. Han er en av persoene bak den kreative ideen. Granøien er nestsjef på bedriften, og til Adresseavisa sier Sæter at Granøien «ikke er så uskyldig selv».

- Han har stengt inn folk på do, «facerapet» flere av oss, og tatt ut girkulen fra en av våre biler, sier han til avisa. - Vi har veldig godt abreidsmiljø og vi gjør hele tiden mange spøker, sier Granøien til Dagbladet. Han planlegger nå en hevn mot sine kollegaer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer