BENSINFEST: Uno-X på Fjøsanger i Bergen hadde senket drivstoffprisene betraktelig i dag. Foto Ørjan Kvamme
BENSINFEST: Uno-X på Fjøsanger i Bergen hadde senket drivstoffprisene betraktelig i dag. Foto Ørjan KvammeVis mer

Slik så det ut da bensinstasjonen senket prisen på drivstoff

Kø i seks timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Uno-X på Fjøsanger i Bergen senket i dag prisene på både diesel og bensin, og det til stor fornøyelse for bilistene.

Mens literprisen normalt ligger på rundt 15-16 kroner, kostet bensinen i dag 11,99 kroner hos bensinstasjonen. Dieselprisen ble satt ned til 10,99 kroner.

Etter at prisene ble senket klokka elleve i formiddag, har bilistene stått i lange køer. Bilder fra stedet viser hvordan bilistene sto i kø langt utenfor bensinstasjonens områder.

- Bilene begynte å stille seg i kø allerede før klokka elleve, og det har vært ca 250 biler her, sier regionsjef Lill Hege Rostad i Uno-X til Dagbladet søndag kveld.

Bakgrunnen for at bensin- og dieselprisene ble senket, er at bensinstasjonen på Fjøsanger feirer ettårsjubileum.

- Hvordan har responsen vært?

- Vi har fått tilbakemelding om at det har vært konstant kø fra vi startet kampanjen. Vi skulle holde på fram til klokka 16, men køen var så langt at den ikke ble avviklet før klokka 17. Men de aller fleste som sto i kø fikk kjøpt billig drivstoff, forteller Rostad.

Køen forårsaket ikke trafikkproblemer, ifølge regionsjefen.

- Vi valgte å holde kampanjen på en søndag, nettopp fordi butikkene rundt er stengt. Det var kø fram til nærmeste rundkjøring, men ellesr har det ikke akkurat vært noe trafikkork.

Da Dagbladet ringte Uno-X var festen fortsatt ikke over for bilistene. Bensin hadde gått opp til 14,32 kroner literen, mens diesel hadde steget til 12,46 kroner literen.

I 19.45-tida opplyser de derimot at de igjen har senket dieselprisen til 10,79 per liter.