Slik så det ut da politiet tok røntgen av lastebilen som var på vei til USA

Sjåføren ble pågrepet, mistenkt for menneskehandel.

94: Flyktninger fra Sentral-Amerika, Nepal og Bangladesh ble fraktet i en trailer fra Mexico mot grensa til USA, ifølge politiet. Foto: REUTERS/Attorney General's Office/Handout/NTB Scanpix
94: Flyktninger fra Sentral-Amerika, Nepal og Bangladesh ble fraktet i en trailer fra Mexico mot grensa til USA, ifølge politiet. Foto: REUTERS/Attorney General's Office/Handout/NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Meksikanske myndigheter pågrep 94 flyktninger som var gjemt i en lastebil på vei til grensa til USA, ifølge myndighetene, ifølge Reuters.

Syv mindreårige Myndighetene sier at disse 94 flyktningene reiste under umenneskelige forhold, og at flere av dem var skadd. Syv av dem var mindreårig.

Den meksikanske sjåføren ble pågrepet, mistenkt for menneskehandel.

Lastebilen skal ha kjørt fra Huehuetenango i Guatemala, og politiet fant flyktningene da de tok røntgen av lasten utenfor Tuxtla Gutierrez i Mexico på mandag.

- Det er en lang reise, og de skulle reise helt til USA slik. Det er åpenbart ikke gode forhold for mennesker, sier Hector Flores, talsmann for statsadvokaten i Chiapas.

Forskjellig pris Ti av flyktningene var fra Nepal og ni fra Bangladesh. De resterende skal være fra Guatemala, El Salvador og Honduras.

Ifølge National Migration Insitute betalte flyktningene fra Mellom-Amerika mellom 4000 og 5000 dollar for turen (24 000 til 30 000 kroner), prisen for de asiatiske flyktningene var mellom 6000 og 8000 dollar (35 000 til 47 000 kroner).

De 94 flyktningene vil trolig ble deportert.