Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik så det ut i Bodø i går - nå går flytrafikken som normalt igjen

Fulle hotellet førte til at flypassasjerer måtte sove på feltseng i natt.

TÅKEFAST: En rekke passasjerer var i natt tåkefaste i Bodø. Tåka var for tett til at fly kunne lande og lette. Nå går trafikken som normalt igjen. Foto: Tipser
TÅKEFAST: En rekke passasjerer var i natt tåkefaste i Bodø. Tåka var for tett til at fly kunne lande og lette. Nå går trafikken som normalt igjen. Foto: Tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tåke førte til flere innstillinger på Bodø Lufthavn tirsdag kveld. Flere reisende måtte sove på flyplassen, men onsdag morgen gikk flytrafikken som normalt.

Ifølge Avinors nettsider var det så godt som ingen forsinkelser onsdag morgen, noe som ser ut til å stemme med været som er meldt i dag. Ifølge Yr blir det delvis skyet og liten bris.

Tirsdag kveld var imidlertid situasjonen en helt annen.

En rekke avganger er kansellert, og med fullbookede hoteller i byen var det mange reisende som befant seg i en real knipe. Mange passasjerer måtte derfor sove på flyplassen i natt. Passasjerene fikk tilbud om mat og feltseng.

- Det er et tilbud vi kommer med til passasjerer som ikke har noe annet overnattingstilbud. Da tilbyr vi feltsenger og bespisning, sa Lufthavnsjef Finn Ove Hofstad, ved Bodø Lufthavn til Dagbladet tirsdag kveld.

Hofstad opplyste til Avisa Nordland at det var havtåka som førte til kansellerte avganger.

- På flyplassen er det for øyeblikket for liten sikt til at fly kan lande, og det er lite vi kan gjøre med det, sa lufthavnsjefen til avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!