Slik så Sigrid ut før hun forsvant

Politiet går ut med nye bilder i forsvinningssaken.

- VISER KROPPSFASONGEN:  Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at bildene publiseres for å gi vitner et bedre inntrykk av hvordan Sigrid Giskegjerde Schjetne så ut før hun forsvant. Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag kveld, bare timer før hun forsvant. Foto: Politiet
- VISER KROPPSFASONGEN: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at bildene publiseres for å gi vitner et bedre inntrykk av hvordan Sigrid Giskegjerde Schjetne så ut før hun forsvant. Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag kveld, bare timer før hun forsvant. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Oslo-politiet varslet tidligere i dag at de vil offentliggjøre overvåkningsbilder tatt av Sigrid Giskegjerde Schjetne på lørdag kveld.

Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag 4. august kl 19.45.

«Bildene offentliggjøres for å vise hva hun hadde på seg den kvelden hun forsvant. Politiet håper bildene kan bidra til flere tips, og være til hjelp for de som leter», skriver Oslo-politiet i en pressemelding.

Flere grunner til offentliggjøring Lederen for etterforskningen i Sigrid-saken, politiinspektør Hanne Kristin Rohde, forteller til Dagbladet at det er flere grunner til at nye bilder nå offentliggjøres.

- Hun hadde på seg genseren den kvelden da hun ble borte. Den genseren hadde hun lånt av ei venninne. Det er todelt at vi går ut med bildene, for det første at publikum kanskje kommer på at de har sett noe og at letemannskapene nå slipper å melde inn alle funn. De behøver for eksempel ikke varsle om funn av en grønn genser, siden vi vet at den hun hadde på seg var blå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer