Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik så Sigrid ut før hun forsvant

Politiet går ut med nye bilder i forsvinningssaken.

 - VISER KROPPSFASONGEN:  Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at bildene publiseres for å gi vitner et bedre inntrykk av hvordan Sigrid Giskegjerde Schjetne så ut før hun forsvant. Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag kveld, bare timer før hun forsvant. Foto: Politiet
- VISER KROPPSFASONGEN: Politiinspektør Hanne Kristin Rohde forteller at bildene publiseres for å gi vitner et bedre inntrykk av hvordan Sigrid Giskegjerde Schjetne så ut før hun forsvant. Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag kveld, bare timer før hun forsvant. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 22669600. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Oslo-politiet varslet tidligere i dag at de vil offentliggjøre overvåkningsbilder tatt av Sigrid Giskegjerde Schjetne på lørdag kveld.

Bildene er tatt på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag 4. august kl 19.45.

«Bildene offentliggjøres for å vise hva hun hadde på seg den kvelden hun forsvant. Politiet håper bildene kan bidra til flere tips, og være til hjelp for de som leter», skriver Oslo-politiet i en pressemelding.

Flere grunner til offentliggjøring Lederen for etterforskningen i Sigrid-saken, politiinspektør Hanne Kristin Rohde, forteller til Dagbladet at det er flere grunner til at nye bilder nå offentliggjøres.

- Hun hadde på seg genseren den kvelden da hun ble borte. Den genseren hadde hun lånt av ei venninne. Det er todelt at vi går ut med bildene, for det første at publikum kanskje kommer på at de har sett noe og at letemannskapene nå slipper å melde inn alle funn. De behøver for eksempel ikke varsle om funn av en grønn genser, siden vi vet at den hun hadde på seg var blå.

 BRUN VESKE:  Sigrid Giskegjerde Schjetne hadde en brun skinnveske på kvelden da hun forsvant. Foto: Politiet
BRUN VESKE: Sigrid Giskegjerde Schjetne hadde en brun skinnveske på kvelden da hun forsvant. Foto: Politiet Vis mer

16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne er 170 centimeter høy og har brunt, langt hår og blå øyne.

Da hun ble borte hadde hun på seg dongerishorts, blågrønn hettegenser og grå singlet. Hun bar på ei brun skinnveske som ikke skal være funnet.

Husk genseren! - Bildene av henne er såpass gode at de gir et godt inntrykk av henne, hvordan hun ser ut og hvordan kroppsfasongen hennes er, sier Rohde.

Rohde understreker at hun ber publikum se for seg henne også med den blå genseren som politiet offentliggjorde bilder av i går.

 LÅNTE HETTEGENSER:  Sigrid lånte en slik hettegenser av en venninne, som hun hadde på seg da hun forsvant lørdag kveld. Foto: Politiet
LÅNTE HETTEGENSER: Sigrid lånte en slik hettegenser av en venninne, som hun hadde på seg da hun forsvant lørdag kveld. Foto: Politiet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media