Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Slik ser det ut når motorsykkelen forsvinner under deg

Russisk mann filmet sin egen ulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Russere er verdens største leverandør av bilvideoer, der de fester et kamera i vindusruta og venter på at noe spektakulært skal skje. Nå har farsotten spredt seg over til motorsyklistene hos vår store nabo i øst.

En motorsyklist tar av fra en trafikkert ringvei i Moskva og lener seg over for å komme gjennom en 180 graders sving. Men plutselig forsvinner motorsykkelen under ham og han blir slengt ned i asfalten.

Det hele filmes altså med et kamera av typen Go Pro, festet på hjelmen til motorsyklisten.

Heldigvis for den russiske mannen er det ingen biler som ligger rett bak ham, så han kan i ro og mak sjekke at alle lemmer er i orden, før han reiser seg opp og rydder veibanen for vrakdeler. Selve motorsykkelen får han ikke løs i videoen, den sitter fast under autovernet.

Flere passerende bilister ruller ned vinduet og spør om det går bra med ham, men ingen av dem stopper. Helt i slutten av videoen kommer det imidlertid en annen motorsyklist til for å hjelpe.

En som nettopp har vært involvert i ei ulykke er ofte i sjokk og kan ofte takke nei til hjelp, selv om man egentlig trenger det.

Den russiske motorsyklisten skriver selv at han la ut videoen på nettet for å takke dem som hjalp ham. Han skriver videre at det var oljen i veien som gjorde at sykkelen gikk i bakken.

INGEN STOPPET: Motorsykkeln sitter fast under autovernet, mens motorsyklisten går rundt og plukker opp vrakdeler. Selv om flere bilister rullet ned vinduet og spurte om det gikk bra med motorsyklisten, var det ingen som stoppet for å hjelpe ham.
INGEN STOPPET: Motorsykkeln sitter fast under autovernet, mens motorsyklisten går rundt og plukker opp vrakdeler. Selv om flere bilister rullet ned vinduet og spurte om det gikk bra med motorsyklisten, var det ingen som stoppet for å hjelpe ham. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media