Slik ser Poppo ut etter at en mann spiste deler av ansiktet hans

Ronald Poppo (65) kan bli blind.

FØR OG ETTER: Slik så Ronald Poppo ut etter og før angrepet. Foto: REUTERS/Jackson Memorial Hospital/Handout/AP Photo/Miami-Dade Police Dept., File/NTBScanpix
FØR OG ETTER: Slik så Ronald Poppo ut etter og før angrepet. Foto: REUTERS/Jackson Memorial Hospital/Handout/AP Photo/Miami-Dade Police Dept., File/NTBScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 65 år gamle hjemløse mannen Ronald Poppo ble angrepet av Rudy Eugene (31), som i narkorus skal ha spist deler av ansiktet til Poppo.

Poppo er nå midlertidig blind, og har store skader i nesten halvparten av ansiktet. Poppo er fremdeles på sykehuset, skriver Reuters.

Gangvei Det hele skjedde på en gangvei ved siden av seks-felts motorveien MacArthur Causeway i Miami, ifølge politiet.

Overvåkningsbilder fra stedet viser at Eugene kom spaserende langs fortauet før han angrep Poppo, kledde av ham og begynte å gnage på ansiktet hans.

Hendelsen ble rapportert rundt klokka 14 lokal tid, og en overvåkningsvideo plassert i en bygning ved siden av fanget opp underkroppene til de to mennene som lå under en bilbro.

Minst fem forbipasserende bilister ringte politiet om hendelsen, mens tre syklister syklet forbi de to blodige mennene like før politibetjentene kom til stedet.

- Han bare sto der, med kjøttbiter i munnen mens han knurret, har et vitne sagt til amerikanske medier.

Skudd Da politiet kom til stedet, så de ingen annen løsning enn å skyte mot Eugene. Det første skuddet var ikke dødelig, og mannen skal ha fortsatt å tygge på offeret.

For å redde Poppos liv ble nok et skudd løsnet. Vitner rapporterer om å ha hørt rundt seks skudd, som til slutt tok livet av angriperen.

- Politimannen pekte med pistolen på ham og ba han om å stoppe. Mannen snudde seg rundt og knurret som et vilt dyr og fortsatte å spise av mannens ansikt, sier Armando Aquilar, en talsperson for politisjefen i området til Local10.

ANGREP: Rudy Eugene (31) angrep Poppo under en bru i Miami. Han ble skutt og drept av politiet. Foto: REUTERS/Miami-Dade Police Department/Handout/NTBScanpix
ANGREP: Rudy Eugene (31) angrep Poppo under en bru i Miami. Han ble skutt og drept av politiet. Foto: REUTERS/Miami-Dade Police Department/Handout/NTBScanpix Vis mer