TA FRA AP: Høyre må kapre velgere fra Ap og overbevise velgere som vandrer mellom blokkene om at Høyre er det beste styringspartiet, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen. Foto: Scanpix
TA FRA AP: Høyre må kapre velgere fra Ap og overbevise velgere som vandrer mellom blokkene om at Høyre er det beste styringspartiet, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen. Foto: ScanpixVis mer

Slik skal Høyre vinne valget

Slutt på store skattelettelser og tapping av oljefondet. Nei til nye, kostbare velferdsreformer. Støtte til fagbevegelsen og det organiserte arbeidslivet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Det hjelper ikke å hente velgere fra Frp eller Venstre. For Høyres del er det de «lilla» velgerne, de som vandrer mellom blokkene, kampen står om nå. Vi må overbevise disse velgerne om at de er bedre tjent med Høyre i regjering enn Ap, og få dem over midtstreken, sier kunnskapsminister og leder av Høyres programkomité, Torbjørn Røe Isaksen, til Dagbladet.

I morgen samles Høyres arbeidsutvalg til strategiseminar i Arendal. Nytt partiprogram og strategien for valgseier neste år er tema. Høyre mener oppskriften på seier er å snakke om egen politikk, vise til resultater, men samtidig få fram kontrasten til hovedmotstander Ap. Flere runder gjenstår før programmet bankes på landsmøtet neste vår, men Røe Isaksen gjør følgende klart:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn